Eisinga speciale gast bij concert te Hatsum

Optreden bij het Festival Overmorgen, daarvoor was Different Sound uitgenodigd op 18 september 2022. Theater De Koornbeurs had onder de titel ‘Loop naar de Maan’ een mooie, culturele route uitgestippeld, waarbij gewandeld kon worden in de voetsporen van Eise Eisinga, zoals hij van zijn woonplaats Dronrijp naar Franeker liep. Vanwege de hevige regenval dat weekend moest de wandeling worden uitgesteld.

Niettemin mocht Dameskoor Different Sound op 18 september optreden in het sfeervolle Restaurant Op Hatsum. Daar zongen we behalve ons eigen repertoire ook het schitterende lied Under de Stjerren van tekstschrijver Piter Wilkens en componist Dennis Dronkers. In het publiek zat een belangrijke gast: astronoom Eise Eisinga zelf!

De foto’s zijn van MajankaFotografie.